academie kunsthumaniora brugge

Inschrijven

Inschrijvingen 2022-2023 OP AFSPRAAK NA AANMELDING:

 • Aanmelden voor inschrijving kan vanaf onderstaande data op de site, via mail of op 050 44 11 60
 •    - voor 1A : leerlingen van dezelfde leefentiteit van huidige leerlingen en kinderen van personeel van maandag 7 maart t.e.m. 18 maart 2022
     - voor 1A: vrije inschrijvingen rekening houdend met voorrangsgroepen vanaf maandag 21 maart t.e.m. 1 april 2022
     - voor 1A: vrije inschrijvingen vanaf woensdag 20 april om 8 uur
     - voor 2A, 3KSO, 4KSO, 5KSO en 6KSO vanaf woensdag 20 april 2022 om 8 uur

NA AANMELDING ONTVANGT U EEN BEVESTIGING. DIT KAN ENKELE DAGEN DUREN AFHANKELIJK VAN DE DRUKTE. ZODRA ER ZICHT IS OP EEN VRIJE PLAATS EN DE CORONA-OMSTANDIGHEDEN HET TOELATEN, CONTACTEREN WIJ U VOOR EEN AFSPRAAK OP SCHOOL TER KENNISMAKING EN VERVOLLEDIGING VAN HET INSCHRIJFDOSSIER

Belangrijk:

 • * Meebrengen: Identiteitskaart, bewijs van ontvangen studietoelage of recht op studietoelage tijdens één van de twee vorige schooljaren, baso-fiche bij inschrijving in 1A en (na 1 juli) het originele rapport en de eindbeslissing van de vorige school (bij een B- of C-attest ook het laatste rapport waar de leerling een A-attest haalde)
 • * Minderjarige leerlingen moeten vergezeld zijn van een ouder.
 • * Voor 1A geldt een maximumcapaciteit. Momenteel zijn er 17 plaatsen beschikbaar. Bij voldoende inschrijvingsvraag wordt deze verhoogd.
 • * In de overige jaren kunnen klassen volzet verklaard worden. Gelieve de school te contacteren indien u hierover meer informatie wenst.